yeeey..

Såå nu har man fikat och sånt .. Är propp mätt!! Syrran har också kommit och snart ska vi kolla film och göra lite popcorn .. Idag har jag varit hos Gabbi och Evelina vi hade det trevligt som vanligt.. Uusch känner mig jätte trött och jag vill till Hapda ;P haha..

Men nu ska jag kolla vidare innan filmen börjar!




En söt liten tös :)


Kommentarer
Postat av: Sabina-mamma vid 15

Hejhej!

Jag försöker att varje vecka skriva någon form av diskussionsinlägg, nu har det inte blivit något på länge eftersom jag flyttat med min son och inte haft någon tillgång till internet - men idag har jag äntligen fått ihop ett inlägg (väldigt kort men det är ju alltid någonting, eller hur ;) )

Nu tänkte jag att det skulle vara härligt att höra vad folk tycker och tänker om detta, har skrivit om allt från ammning offentligt till fjortisbloggare - denna gång handlar det om självaste svininfluensan. (du hittar länken här: http://saabiina.blogg.se/2009/september/18-september-09-disskusions-7.html ).

Har du tid får du jättegärna skriva några rader om vad du tycker om detta - är det överdrivet eller är denna influensa verkligen så hemsk som den låter?



Tacksam för svar.

Kram /Sabina

2009-09-18 @ 20:58:07
URL: http://saabiina.blogg.se/
Postat av: gabbe

Jo, hon e supersöt :) men jag tycker hon ser lite konstig ut på den där bilden :S

2009-09-18 @ 22:01:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0