Torsdag

Idag har jag inte gjort så mycket .. Vaknade av att någon höll på borra där nere fii faan. Nu sitter jag och Janzi här och chillar .. Vet inte vad som händer idag blir nog bara en lungn "hemma" kväll haha..
Nååja jag längtar iaf till lördag :)
Ha det bra
Kram hej

Vill klippa mig!!

Vad tror ni?
Ärligt svar vill jag ha ;P








Dagens Låt!


Tisdag

Idag har jag inte gjort så mycket varit en sväng hos Gabbi och Evelina! Syrran och jag har bråkat om vem som ska ha tvn klockan nio men jag VANN!! Haha .. Yeah Hallå man kan ju inte missa DH och hon ska kolla på nå jävla skit andra avenyn eller vad det heter :S .. Nååja jag vann för jag är bäst! ;)

Imorgon åker jag äntligen till HAPDA! :D

Nånå ska kolla salkkarit nu ..

Puss hejs

Måndag

Såå nu har jag vaknat till liv uusch då alldelesför tidigt vill sova är jäkla trött men ska till Ötå på af bläääää!!!
Idag blir det och tvätta kläder och städa lite i rummet ser för jävligt ut haha!! Jeejee..

På ONSDAG blir det HAPDA! ;)


Nää, nu käka frulle och sedan köra mot ötå!

Puss hejs


Söndag

Har just kollat klart en film på tv. Ska snart lägga mig i sängen och plugga teori sedan sova ska på af imorgon klockan 11 yeeey!! Nu ska jag kolla lite grannfejd;P haha.. det påminner mig om två stycken måste säga att det är samma killar som borde vara med i lyxfällan;D Haha!!

Nää fan nu kolla tv sedan plugga ;P


Godnatt

Suck..

Idag har jag inte gjort så mycket bara tagit det lungt och smurfat! Idag blev det bastu och en bastu öl mums vad gött det var! Längtar som f*n till nästa helg känner på mig att det kommer bli supert!! Ööh, syrran sitter här och flummar sig och skriver med hennes kille haha!!

Nååjah nu kolla tv sedan plugga teori! :)

Godnatt på er!!


Dagens låt!


Hehe..

SANDRA RUOKOJäRVI

JESPER KALLUNKI

84 %

Ett förhållande mellan SANDRA RUOKOJäRVI och JESPER KALLUNKI kan bli hur bra som helst! Go for it!
Klicka här för att göra detta kärlekstest.



Haha Jeppe ;D ...


Fredag kväll

Sitter i soffan med syrran och smurfar! Har just varit ute och kört lite med forden.. Hmm, vad ska man hitta på? Vi har tråk som fasiken.. Imorgon ska det bli skönt med bastu yeah!

Ääh vet inte vad jag ska skriva såå det är lika att jag inte skriver något!

Hejs!!


Fredag

Snart ska jag börja baka bulla hoho!! Sen senare blir det tacos till middag mums vad gött.. Ikväll kommer min lillasyster yeah! Har jag slagit skallen eller? Fan jag hemma på helgen? Öööh inte normalt haha!! Nåå då får jag plugga teori ifred iaf!

Aja nu baka så jag får det bort gjort!

Hejs..

öööh..

Borde kanske lägga mig och sova nu snart eller försöka iaf!!

Nu säger jag och Kasper God natt gott folk!

Yeeey!

Här sitter jag och är lite smått hyper varför vet jag inte! Sitter och lyssnar på jul låtar iaf ööh lite väl tidigt men det är najs iaf! Mommo köpte den där mondeon ska nog prov köra den imorgon!! Höll på cruisa ensam i Nikkala haha var och spionera lite också muohaha!! ;D

Imorgon ska jag vakna tidigt och öppna dörren åt morbrors hund för hon ska komma hit lilla Doriz hehe!! Nemo blir iaf glad :)

Sitter och kollar scrubs nu och ska på ett tag plugga teori sedan nanna! :)

Nååjaaaa godnatt på er (:




Torsdag

Nu har man varit oh hälsat på Gabbi och Evelina trevligt var det! Nu väntar jag på plättar och sedan kör jag mot Nikkala för dom ska kolla på en mondeo.. Ööh hmm skit bil! HOST! haha.. Nåå jag sitter här och drömmer om en Dodge magnum <3 Yeeeaaah!! Ikväll blir det pulgga teori och kolla lyxfällan iaf! HAHA.. Känner två som borde vara med där ;P Muohahahaaaa!!

Ska nog börja sminka mig innan Nikkala resan man vet aldrig vad som kan dyka upp hah..

Nåå, skriver senare .

Pusshejs

Gäsp!

Såja nu ska man alldeles snart sova. Har just pluggat teori och kände att det blev lite för mycket för i slutet fatta jag inget av det jag läste! .. Haha! Imorgon blir det och hälsa på Gabbi och Evelina ska en sväng till Nikkala för mommo skulle kolla någon bil där så en snabbis blir det till Hapda imorgon!!

Nää, nu kolla fb sen sova!

Ha det bäst!


Onsdag

Kom just hem från Lule körde dit och lite där och sedan hem.. Kul var det ;D !! Var på Åke och kolla lite HOHO vilka fina mercor jag sitta och sedan en jäävligt fin dodge magnum <3333 Fii faaan.. Få se om man åker en sväng till Gabbi och Evelina väntar på svar har inte varit där på flera veckor juh..

Nåå nu ska jag vila ett tag och drömma om mina mercor och den där fina dodgen ;)


Puss hejs ..


Tisdag

Idag har man inte gjort så mycket. Sovit ganska bra när man nu fick sova ifred och mysigt har det varit! Har kommit hem för några timmar sedan och nu chillar jag bara! Var en sväng till Sani och vanha mummu var där men hon kände inte igen mig hah.. Ikväll blir det tv och plugg!

Hahaha vad jag har garvat halv sju på morgonen !!

Nååja nu tv ;P


Puss hejs.


mmm..

Vill heeeeeeem nuuuu har hem längtan som fan igen! Är less på ganska mycket just nu! När jag kommer hem ska jag baka som fan och ta det lungt!
Nåå nuu sova .
Natti på er!

Måndag

Har vaknat alldeles just och bara tar det lungt.. Helgen gick bra men det hände lite saker men sånt är livet! hah..
Få se vad man ska hitta på idag hmm.. Men nu ska jag börja sminka mig och sånt! :)
Kram hejs

Fredag

Nu har man kommit hem sattit kläder i maskinen och snart ner och duscha! Som sagt åker jag som vanligt till hapda lite senare!! Idag blir det nog lite % men får se vad som händer och fötter..

Nää fan har inget att skriva så vi höres någon dag!

Hejs!!

Ha en trevlig helg för det ska då jag ha ;) haha..

Torsdag

Idag har man varit hos fammo gjorde inte så mycket sov och plugga hah! Har suttit här hos pappa och byggt lego med bror och pappa det var svin skoj ;D haha.. Nu har man käkat kvälls macka och snart ska jag lägga mig ner och plugga lite för imorgon åker jag hem en sväng och fixar lite sen på kvällen åker man till HAPDA !! Gillar starkt ;P

Nåååjaaa, nu ska jag kolla vidare och sedan göra mig klar för natten!

Godnatt på er!

Onsdag

Sitter här hos pappa och chillar! Har klarat uppkörningen idag också så nu har jag bara teorin kvar! nu ska jag plugga som en psyk! ;P Ska snart logga ut så jag kan plugga ifred hehe!!

Imorgon på morgonen åker jag till fammo och sitter med henne hela dagen tills pappa och bror kommer från gällivare!

Nååjaaa..

Godnatt och ha det så bra!

Duu ;)

Dagens Låt!


Tisdag

Hej hej bloggen har som inte skrivit på flera dagar men ska kort fatta lite nu vad jag pysslat med!!

Torsdag: Hängde med Maria och var på filmkväll i nikkala..
Fredag: Blev tatuerad av Maria bild kommer in senare!
Lördag: Krogen så klart med Maria och cruis med Janzi och Jeppe!
Söndag: Bakisdag!
Måndag: Chilla
Tisdag: Varit med Janzi,Jeppe och Jani kollade i affärer och sånt! ;P

Jaa allt behöver ni ju inte veta! :D

Imorgon åker jag till pappa i några dagar får se hur länge man pallar! Vill träffa en person till helgen i Hapda ;) Mmmh!!

Nåååja ska fota taueringen och lägga in ..

Heejs..

Äääh, vet fan inte vad jag vill nå mer..

Torsdag

Sitter här hos Janzi och bara chillar har inte gjort så mycket dom senaste dagarna :) kan säga en sak ett framsteg har hänt iaf ;) yeeey!!
äh fan orka skriva heeeejs :) 


Tisdag

Här hostar jag för fullt yeey! Ska snart duscha och packa ska nämligen till Hapda ooh vilken nyhet! Hah!! Nååja, vet som inte vad jag ska skriva hum! Nå lika och inte skriva alls då! HAH!!

Hejs på er :)

Ha det så nice!!


Mitt charmtroll <3


Bläää!!

Har hostat hela dagen och haft ont i halsen! Fast är mycket bättre i halsen nu! Kännde mig lite dum mot Mayo när jag inte orkade prata i tele hoppas du förstår det var inge illa menat men jag hade så ont!! Nå iallafall så har jag bestämt mig för en sak nu! Men avslöjar mig inte än vad det är för jag ska planera lite bättre och så!

Det kanske är så ;) Man vet aldrig med mig! Hah..


Nååja, Godnatt på er!

Pöss

Måndag

Kom hem idag och blivit sjuk yeah vad kul eller så inte!! Hmm, idag ska jag nog bara sitta inne om man nu inte tar en promenad lite senare! Ligger i sängen och lyssnar på musik BRA musik då menar jag rock heh!!
Nää, nu ska jag göra nå vettigt!!

Grattis Kattis på 20 års dagen KRAM! ;D

Hejs.

Söndag

Lite kort om helgen!
Fredag: Blev det fest och sånt.
Lördag: For jag till Kattis och sen kom Madde och Mayo så for vi och käka. Sedan handla efterrätt och sen blev det ikea. Sen kollade jag och Kattis film och cruisa lite! Det var en kul dag/kväll
Söndag: Vilat hela dagen och känner mig allmänt sliten! Ska till Kattis sen senare också!
Såja ;P
Huh vad less man kan bli..

Fredag

Nu ska jag iväg med Kattis på betulafog och sedan till happis haha jag tänkte börja skriva sen hem ;P Muohahaha!!! Har varit och spanat lite ;) och i happis bladet såg jag en sååå jäääkla snygg kille som gått nord här i hede!! Wohooo och han bor i Torne nu är det bara börja söka ;) Mumma!

Nååja ..

Hoppas ni får en nice kväll


Hejs

Hah!


Torsdag

Sitter och kollar lyxfällan och tänker på två personer som skulle passa bra där ;P HAHA!!
Imorgon åker jag till Hapda igen ..

Nu är jag extremt blondi ;)



Ha det bäst ;)

Musik och tankar

Ligger i sängen som vanligt. Lyssnar på musik och tänker så det knakar men på vad tänker jag inte avslöja.. Håret blev nästan bra ska bara fixa lite smått imorgon så blir det bra! Längtar till lördagen för då ska vi ha tjejmiddag och äntligen sammlas vi alla <3 Deet ska bli så kul!! Få se om man stannar i Happis eller om man åker hem sedan! Imorgon ska jag till min storasyster iaf och snacka skit!

Hmm, sötis ;)


Nää, nu ska jag forstätta tänka och skicka iväg ett mess ;) ..

Ha det bäst!

RSS 2.0