Onsdag...

Idag har jag varit ledig och imorgon är jag också ledig! Har varit och tränat idag och ska nog imorgon också det är så jävla skönt..!! Hoppas att man ser resultat snart måste sluta äta en massa gott fast med ölen ska jag inte sluta med det kan jag lova er.!!

Jobbar ihelg usch blä men tur så kan jag fara ut ändå på lördagen! ;P Det ska bli kul och se hur den dagen blir!! Jaaaaos..

Nää orka skriva! ;P

15 dagar kvaaaaar ;) woohoo..!!

Hörs..


Söndag...

Jaaa då ska jag berätta lite om helgen och så! :)

Torsdag jobbade jag dubbla skift och fy fan vad jag var slut efter jobbet!

Fredag var jag på jobb sen åkte jag och handla. Efter det åkte jag hem och satt här och möggla! Sen ringde Michelle och sa att vi skulle dra på bowlinghallen. Vi for dit dom bowlade för jag orkade inte var så trött men sen så tyckte ingen att det var kul så spelade vi biljard ist och det var jäkla kul. Sen for jag hem och sussa! :)

Lördag vaknade jag vid ett tiden och så loggade jag in på msn och samtidigt så skrev Kine om vi skulle dricka och jag sa ju så klart JA! ;P haha.. Nå niin jag packade och duschade sen åkte jag in till stan och for till Kine! Vi satt och snacka en massa skit och sen började vi fixa oss och sen kom det en massa folk! Vid tolv tiden drog vi ut på Rogers och där hade jag kul och sen vidare på Mojo och där var det väll helt ok jag var lite upptagen med en annan sak så jag var inte så intreserad i annat folk ;) haha!!

Söndag så myste jag på morgonen och sen åkte jag hem och skönt var det och komma hem! :) hehe..!!

Imorgon blir det joppet som vanligt jobbar två dagar sen är jag ledig två dagar sen jobbar jag helg men kommer nog dra på fest på lördag! :)

Näää, nu ska jag smurfa vidare! ;P

Ha det braaa..

Hoho..

Har kommit hem för ett tag sedan. Har jobbat och så var jag och träna på ett väldigt trevligt gym ;) hehe fick kompispris och gratis solning när det var första dagen för mig där! :) haha och SNYGG var han ojoj!! ...

Imorgon blir det träning igen :)
Snart är det helg fy satan vad skönt ;) Ska sova en massa <3

Nääh fan orka :)

Hörs

Tisdag

Tja tja!

Har varit på cykeltur på 15,2 km känner mig nöjd :) Hehe!! Ska alldeles snart sova så jag orkar upp imorgon ska jobba och sen träffa Michelle och fara på gymmet ;) Huuuh idag hade vi en massa och göra men det gick bra ..

Huuh ihelg får vi se vad som händer kanske fest kanske inte! =)


Neee, hörs!

Lørdag

Jaaa tjaaaa :)

Igår jobbade jag natt hade en sal och stæda sen var det inge mer så vi sov hela natten ;) Skønt var det.. Hoppas den hær natten blir lika chill. :)

Hmm, skulle træffa Michelle idag men hon svarar ju inte nær man ringer och jaa.. Så får se då om jag skiter i det totalt.. Ska kæka något snart och sedan vila en stund innan man åker och jobbar ænnu en natt!

Saknar alla dær hemma i Sverige :(


Nååja hoppas ni får en trevlig lørdgaskvæll :)

Kraaaam

Tjäääna

Hmmm nu är det ett tag sedan jag skrev.!
Helgen var jag i Pajala haha kul hade jag och full var jag... Sånt som händer hahaha!!
Måndag var jag på jobb och tisdag tog jag en shopping runda och boka tid ;) Läääängtar!!!...
Igår jobbade jag och sen for jag med Kine på Blå Rock det var helt ok men det blev också ganska kul innan vi for på efter fest haha!! Jag och min KEBAB!!

Måste dra på blå rock och käka nån dag och spana in en som jobbar där ;) Han var naaaajs!!

Nåååja ihelg jobbar jag natt och ska sova i Tromsdalen blir kortare väg till jåppet..


Näääh nu kolla vidare och sen gå ut en sväng det är najs väder för engångs skull :)

Hmm..

Tjaaaa alla glada läsare om jag nu har några ;) Hahaha...
Jobbat kväll och samma imorgon. Skönt med sovmorgon. Fast idag vaknade jag kvart i åtta och när jag kolla på telefonen fick jag panik. Gick på toa och sedan la jag mig ner igen. Låg och tänkte fan om jag inte kan somna nu så blir jag fly förbannad! Efter den tanken somnade jag och vaknade kavrt i tolv igen.

Imorgon blir det nog och fara tidigare till stan ska fixa lite grejs och så sen jåppa kväll. :)


Oooh på fredag blir det frisk luft i Sverige och dricka öööl :D

Nää nu kolla vidare och sånt :)

Höörs

Søndag

Sitter på joppet och chillar en stund. Idag har det inte varit så mycket men igår fy fan vilken dag alltså!!
Huff har værk också.. Blææ!!! Hmm..

Jaaa fii fan vad ska man hitta på?? ...

Neee, nu gå en vænda och kolla så allt ær som det ska! ;)

Tjaråå!!

Gäääsp!

Har jobbat idag huh fy fan vilken kväll alltså! Har knappt suttit något.. Den som säger att jag har ett enkelt jobb kan fan skita ner sig!!

Ska alldelsen snart lägga mig ska upp tidigt imorgon! Jobbar 07.45 - 15.15 hoppas det är lite lugnare än vad det var idag.

Neee fan nu ska den här fröken lägga sig ner i sängen och snarka några timmar!!

God natt :)

Kallt...

Jag säger bara fy fan vad det är kallt håller på frysa röven av mig! Idag var min sista lediga dag buhuu imorgon jåppa igen men men!! Idag har jag faktsikt varit på stan igen med mamma och hennes kompis + son! Vi tog en fika. Efter det åkte vi och hämta nya soffan. Väntar på att mamma och dom ska komma hem så man får mat och provsitta i nysoffan! :)

Jag fyyyyser :/ ...


Aja, har inte så mycket mer och dela med mig! :)

Kram..

RSS 2.0