Onsdag

Vart på stan hela dagen med syrran! Var in och snacka lite på tattoo world så det kanske blir en gadd snart! ;)
Huh är jävligt trött har sovit jävligt dåligt inatt..
Hmmm, imorgon ska jag då sova bort hela dagen så stör mig inte! :)

Ska snart lägga igång en maskin också och vika kläder..


Sandras drömkille : Normal/Biffig, lång, tattuerad och snaggad eller kort hår ;) grrrr... helst ska han ha en harley davidson också !!! Det är bara att ni ringer in killar ;) haha.. ;P


Jag vet jag är knäpp ;) muohaha!!

Höööörs.!!

Blääää...

Nu har jag "helg" hehe skönt eller jaaa jag jobbar ju sen till helgen!! Huh idag har vi varit och hälsat på hos tommys bror och hans familj. Fick nyckeln dit också så det blir kortare för mig när jag ska jobba..!! Har käkat mammas goda pizza också ;) !!!

Uusch fy vad less jag är på en massa ...
Hoh blir knäpp i skallen på riktigt!!!
Känner att jag behöver en krog runda snart så jag får tömma skallen..

Nååja Nu ska jag kolla vidare!

Hörs


Tjolahoppsan..

Jaaa då var Måndagen avklarad bara några dagar kvar tills jag åker hem igen! haha öum ganska många dagar kvar huh.. Idag hade vi ganska mycket på jobbet hoppas det blir en chill kväll imorgon! Fast det spelar ingen roll är ju ledig onsdag och torsdag ;) Naaajs..

Var en sväng på stan idag med syster och kolla läget innan jåppet..
Aja vet som inte vad jag ska skriva det händer inte så mycket i mitt liv just nu mer än Sova,jobba och äta ...


Är så less på vissa människor så det är sjukt..!!
BLIR SÅ JÄVLA LESS!!!...
Omogna jävla skit äcklon..


Ha det bra och god natt :)

Söndag

Jaa hej! Igår satt jag bara hemma och chilla vi spelade spel och skratta en massa för jag är inte så smart ibland ;) HAHA!!! Alltså alla skratta åt mig ;) Muohahaha... Tur att man kan underhålla folk. Tyckte det lät bättre än och säga att jag är dum :P Haha..!! Det är bara jag som är vaken här .. Vet inte hur länge dom där har varit vakna!
Uusch och fyy vad jag saknar allt där hemma. Igår regnade de som fan och idag är det mulet.

Imorgon jobbar jag kväll eller det gör jag hela veckan förutom onsdag och torsdag för då är jag ledig! ;) Skööönt!! nååja ska smurfa vidare :P

Varför jag ? ...

Ha det så bra gott folk :)

Lördag

Är jävligt less på tromsö! Det regnar bara igår tittade solen fram några timmar men det var ju inte mycket! Oooh vill hem hem hem vill sitta på Umppari nu och dricka några kalla det skulle sitta najs som fan :)
Sen så finns det väll en annan najs grej där också! HAhaha...

Nää faaaan nu tråka ännu mer!

Höörs

Tisdag

Den här dagen har gått segt men det kan berott på att jag varit trött.. Ska nog lägga mig i tid ikväll så jag orkar upp! Jobbar 08.00 - 15.30 imorgon och på torsdag 15.00 - 21.00 jävla skönt med kväll! =)

Har jävligt ont i magen också ... :( uusch och fyy!!
Fan vill ha sommar på rikktigt här regnar det bara och det är kallt som satan..

Hoppas ni njuter av värmen i Sverige :)

Ha det bra

Måndag

Tjaaaa lite kort om helgen

Fre: Chill och film med saga.. :P

Lör: Mötte upp Michelle på stan sen for vi till bolaget :) efter det var det middag hos hennes föräldrar...
Sen for vi hem till henne och satt där ett tag där efter for vi till Kine och fixade oss. Vid 11 tiden drog vi ut på Rogers jaaa fy fan vad kul jag har haft ;) Muohahaha!!!! Det var fan inte sista gången jag är där! =)
Sön: Satt på Egon och drack öl med trevligt sällskap :)

har jobbat kväll idag så jag ska sova nu snart börjar 08.00 imorgon bläää :S

Good naatt :)

Tisdag

Tjaaaa!!! Orkar inte blogga varje dag heller haha.. Nåå imorgon och på torsdag ska jag jobba kväll få se hur det kommer gå då! =)
Imorgon kommer lillasyster också och sen på lördag ska jag ut med brudarna som jag inte har umgåtts med på flera år. Det ska bli jätte kul :) hihi!!
Snart ska jag nog lägga mig och sova önskar att min M också kunde komma och sova med mig!

Nååja skriver sen bättre när jag vet vad jag ska skriva ;) haha!

Hareee..

Puss på min Mika <3

Lördag

Jahaa ikväll har vi käka tacos och det var jäävligt gott =) .. Den här veckan har gått bra nästa vecka ska jag nog jobba kväll tror jag! Imorgon ska vi fara och äta middag hos Tommys syster få se om det blir trevligt =)

Orkar inte skriva mer haha.. :)

Puss på min M <3

Lördag

Nu har vi kollat två filmer den första hette Stoic (Based on a true story). Den handlade om mobbning i fängelsen. Jag säger bara fy fan uta helvete vad äckligt och hemskt! Den är som en dokumentär men den var bra! Andra filmen heter The Collector (dom som gjort SAW har gjort den här filmen också). Den var ganska bra men äcklig fast det fattade vi ju när vi hyrde filmen! Fick ont i hela min kropp! Så ni som tycker att Saw filmerna är bra så kolla den här också! Båda filmerna var 18 års åldersgräns iaf här i Norge vet inte hur det är i Sverige! Imorgon ska vi kolla nån krigs film få se hur den är då!

Ska snart lägga mig är ganska trött som vanligt.. Skulle egentligen fara ut med Michelle idag men hade ont i halsen på morgonen och känner mig sliten!

Nååja nu ska Mamma och Tommy ut och gå orkar inte följa med den här gången men imorgon ska jag nog på en promenad när jag vaknar :)

Nää, nu kolla fejjan lite och sen lägga mig!

God natt..

Puss på min <3

Fredag

Har just ätit lite middag det blev plättar! Åt två st för jag ska klockan sju med Michelle på Yonas och äta pizza.. Idag har jag hunnit med mycket kan nästan allt nu det känns skönt att man kan efter tredje dagen! Är ledig hela helgen så jag ska vila ut... Snart ska jag hoppa i duschen och sedan fixa mig lite :)

Nu kommer det snö också :S Va FAN det är ju juni.. :S

Saknar min söt otroligt mycket hoppas jag får träffa honom snart<3

Hoppas ni får en mysig fredag! :)

Onsdag

Jahaa, då var man i Tromsö kom igår och idag har jag arbetat min första dag på universitets sjukhuset. Jobbar som assistent på operations avdelningen! Just nu kommer jag förebreda inför operationer sedan kommer jag också få vara med och kolla och hjälpa lite på operationer om dom behöver hjälp!

Idag var det ett psyk på stan som hade börjat gasa med bilen på en gå gata och kört 100 två skadade och en död! Fy fan att sånt också ska hända första dagen man "bor" här!! Tur att man jobbade och inte sprang på stan..

Någon dag ska jag träffa Michelle också och dom andra måste jag också träffa få se bara hur jag jobbar och så.
Nu ska jag nog kolla fejjan lite sedan lägga mig i soffan en stund innan det är lägg dags..


Saknar min söta M vill att han ska vara här och mysa med mig <3
Puss på dig söt <3333


Ha det bra :)

RSS 2.0