Onsdag

Har varit hos Gabbi och Evelina ett tag idag och vi pratade och hade det trevligt som vanligt! Nu har man käkat tacos och det var väldans gött. Nu ska vi åka till Sani och hjälpa + bli mer blondi äntligen! Har så ruggit ful utväxt! Nåja men skriver mer senare ikväll..

Hejs ..

Tisdag

Kom just hem och det är ganska så jä*la skönt. Har varit och firat Jasmine i Ötå (skithålan) som borde sprängas bort ;) .. Maaahaha!! Igår cruisade vi ett tag och sedan mys pys hemma hos Janzi! Hihi så gulligt och bli ner bäddad med tre täcken! Hehe..

Nååja! Ni behöver ändå inte veta allt :)

Nu vänta på mat och så!

Heeejs

Måndag

Idag har jag varit med Kattis och kolla kläder och sånt. Nu sitter jag i Mlund med Janzi och Jeppe. Igår var vi ute och cruisa på kvällen och gjorde lite ärenden. haha!! Nu komma på vad man kan göra!

Heeeejdåååå


Sluta skuma ;)

Booooring..

Idag har jag inte gjort ett skit som vanligt då!! haha.. Lyssnat på en massa fyllon och sånt! Ååh vad jag längtar hem vill hem till ensamheten och tysnaden! :) För ett tag iaf!! Är trött som fan och less. Hmm!!

Sånt är livet ibland!!

Nååja ha så kul..

Lördag

Jag lever nu vet ni! Haha blev kanske lite för mycket igår men nu har jag bestämt mig för att inte dricka en skvätt nå mer!! Få se vad som händer idag då ...


Yeeeey fick se en sötis igår ;)

Hade

Fredag

Igår kom jag ju hit till Hapda gjorde inte så mycket kolla film och flumma som vanligt! Idag har jag varit med Maria och vi har haft värsta resan HAHA!!! Men kul hade vi.. Köpte ett linne och ett par skor. Nu börja dricka lite och sånt så hör av mig imorgon om jag lever! ;P Haha..

Ha det nice

Torsdag

Godmorgon på er. Nu har jag också vaknat till liv och ska snart tvätta lite kläder. Idag åker jag till Hapda men vet inte ännu vilken tid så får se. Kanske far en sväng till Linda också och snackar skit. hehe!! Hmm, måste köpa blonderingsfärg och blondera eller det ska Kattis få göra .. hihi!!

Aja men nu ska jag kolla lite runt innan jag stiger upp!

Hejs


Foton







Fotograf Linda Sundelin

Onsdag

Nu har jag kommit hem och det känns så jäkla skönt! Har varit på morgon kvisten med Linda och fota. Bilderna blev jäkligt bra! Får bilderna här lite senare så ska ni får se.. Sen efter jag varit fotomodell for jag till Gabbi och Evelina och prata lite.. Hehe!! Nu ska jag bara ta det lungt och vila!

Ikväll kommer bilderna!!

Hejs

Gäääsp!!

Woow jag är trött redan yeeey tummen upp!! Borde lägga mig och sova nu när jag är trött det går säkert över snart.. Modellen måste ju få sin skönhetssömn ;) haha!! Jag känner mig irriterad men varför vet jag inte..

Nååjaa..

Godnatt på er ..


Puss och Kram


Saknar dig faktiskt  :/ Sorry för jag sa så taskiga saker..

Tisdag

Har varit hos Linda och planerat lite inför morgon dagen vi ska nämligen ut i naturen och fota. Jag kommer vara fotomodell och jag kommer dela med mig bilderna sedan :) ... Ikväll kanske man far en sväng till Gabbi och hälsar på..

Jag och Linda pratade en massa roliga gamla minnen haha när vi flummade tex vi stog och vänta på bussen och det var nästan -30 grader och vi börja dansa tango så det skulle bli varmare ;) ASG!!! Haahaa..

Nååja..

Men nu ska jag kika runt och skriva lite sms ;) ..

Hejs

Måndag

Idag har jag sovit typ till halv två. Sedan åkte jag till Gabbi och Evelina satt där ett tag. Nu har jag bara suttit och kollat tv och värmt mig vid kaminen <3 !!! Just fan det spökar igen! innan jag for till Gabbi so stängde jag av allt på datorn och när jag kom hem så var youtube igång och det var nå mysko låt som var på. och ingen hade varit i mitt rum! helt stört! :S Men men..

Nu ska jag kolla tv ..

Hade.

Huh..

Nu är det Måndag och jag behöver inte stiga upp tidigt fast det skulle jag vilja för hallå jobb = pengar yeeeah!! Igår var jag och käka laxsoppa hos Sani sedan åkte jag till Gabbi och Evelina ska dit igen idag fast sen senare på dagen haha.. Har läst lite teori nyss och nu lyssnar jag bara på musik och chillar!!

Någon som har förslag på vad man kan hitta på till veckan? ..

Nååja..

God natt på er :)




Kram...

Lördag

Tjäna. Idag blev jag väckt av Doriz nice. Just nu sitter jag och kollar tv och ska gå på promenad på ett tag få se om syrran hänger med. Ikväll blir det bastu fy vad härligt! Haha har spelat farmville på fb seriöst man blir ju beroende ;P ...

Vet som inte vad jag ska skriva ..

Aja, nu kolla tv sedan ut och motionera!

Hejs..


Jeejee..

Hmm, jag vill ha eget nu på en gång fan orka bo hemma nå mer och jag vill jobba som fan. Nää nu ska jag skärpa mig och ta tag i saken! Satan också att jag varit så slö men men.. Ligger här i min säng och lyssnar på härlig musik som får mig och börja tänka om vad fan har jag pysslat med egentligen jag måste skärpa mig på riktigt!! Suck..

Den här kvällen har varit chill har kollat film med syrran och så har vi käka tårta..

Men nu får jag 100 mess på samma gång huh vad man är poppis ;) haha..

Men godnatt på er.

Pöss..

yeeey..

Såå nu har man fikat och sånt .. Är propp mätt!! Syrran har också kommit och snart ska vi kolla film och göra lite popcorn .. Idag har jag varit hos Gabbi och Evelina vi hade det trevligt som vanligt.. Uusch känner mig jätte trött och jag vill till Hapda ;P haha..

Men nu ska jag kolla vidare innan filmen börjar!




En söt liten tös :)


Tattooooo...

Helt seriöst jag vill bli tatuerad nuuuu!!! jag vill göra mina tre stjänor NU NU NU!!! Tur så är det jul snart så man kan önska sig pengar och sedan kanske man bokar tid till Kiruna? Mayoo är du med på det? ... Jag ska då ha mina tre stjänor innan sommaren kommer iaf!!

Snart sova ska bara messa lite till ;P

Hej hopp på er glada människor!!




Myspys

Idag har jag städat rummet,hälsat på hos Gabbi och nuhar jag myspys med en massa ljus och musik! Imorgon kommer min syster och jag ska baka tårta +bullar.. Yeeey!! Ska bli kul och få umgås med syrran lite har inte hängt med henne på flera veckor. Fast jag måste åka till pappa också och hälsa på busungarna <3 ... Det är så skönt och ligga här i sängen med en massa levande ljus brevid men det fattas något :/ ...

Yeeeey ;) Pitbull-Hotel Room Service <333

Nu ska jag fortsätta och mysa hära!

Byeee..

Torsdag

Yeey godmorgon på er. Nu har jag vaknat till liv har haft en kul natt med en massa skratt ;P Ligger ännu i sängen och ska stiga upp på ett tag ska nog åka och hälsa på Gabbi och Evelina!!

Yeeeeey...

Nåå men ha en nice dag!

;)

Dagens Låt!



Så jävla bra ;D

Gääsp!!

Nu sitter jag här i fåtöljen och kollar tv. Funderar på flytta mig till sängen och mysa med täcket ist!! Det var så jäkla skönt och komma hem har myst vid kaminen ända sen jag kom hem :) Det fattades bara någon som myses brevid ;P haha...

Men nu ska jag flytta mig till sängen ;P

Hejs och godnatt..

Onsdag

Sitter här i mlund hos Kattis och slöar. Har sovit här en natt och idag åker jag hem. Igår kollade vi idol och käka chips .. Idag blir det och plugga teori och sånt där hemma!! Det ska bli skönt och komma hem har inte varit där så mycket nu på den senaste tiden! Kommer stanna i ödet hela helgen också :) Ska bada bastu och fira syrran!!

Nå nu ska jag kolla hur mina fiskar mår på fb ;) hahaha...

Skriver sen när jag kommit hem!!

Hejs ..

Tisdag

Eller är det tisdag? :S Hahaha... nå skit samma! Tror nog att jag åker hem idag tänkte fara till kattis en natt men nu har jag hem längtan.. Igår var jag med pojkarna och ett tag med maria!! Sitter här och lyssnar på gammal musik det är nice ;).. Ihelg blir det nog ingen Happis ska stanna hemma om nu inte någon nu verkligen vill ha mig jätte mycket hit .. AAAhahaha!!

Huuuuh..

Nu ska jag kolla runt..

Bye bye

Söndag

Jaa då var helgen över igen... Igår blev det en massa cruising för det var "cruising" i happis med en massa snygga bilar för bilsport var här.. Haha vilken kväll!! Idag ska vi nog bara ta det lungt och kolla film. Men men...
Åker nog hem imorgon eller på tisdag får see..

Men men nu ska jag gå och göra något vettigt!!

Han är nice ;)

Fredag

Nu är det fredag igen .. Förra natten sov jag hos maria och vi babbla ändå till fyra på morgonen haha.. Har cruisat idag och så. Få se vad som händer idag inga planer och jaaa!!
nu blev det ett kort inlägg igen haha men jag orkar inte skriva alla detaljer ..
;)

Torsdag

Jag är jätte trött huh... Ska snart duscha och fixa mig och byta klä på mig ;P haha.. Inatt var jag tvungen och dela säng med Kevin det var inte trevligt. Haha vist är jag taskig ;) Nu lyssnar vi på musik och sånt svammel.. Ska nog lägga mig ner i sängen ett tag och vila är så trött..
Alla hostar här så får se när svinisen kommer.. :O !!! Hoppas ALDRIG! Fast jag bryr mig inte om jag skulle få den om man får så får man.. Om man dör så dör man ..
Nuuu vet jag inte vad jag ska skriva ..
Sååå..
Hejs ..

Maahahaaa..

Ligger i Janzis säng och degar :S Haha.. Micke är knäpp ;D !!! Här är det fullt hus och vet fan inte hur vi ska sova :S haha!!! Men men...
Och micke är en anka ;P maaahahaaa
Yeeey ..

Hapda!

Snart kommer dom och hämtar mig haha! ;P Åker iväg till Hapda nu snart!! Heeeejdååå ;)


Söt söt söt söt söt söt söt...

Dagens Låt!


Onsdag

Godmorgon ligger i sängen och lyssnar på musik! Har sovit dåligt inatt igen åååh :( Jag blir knäpp!! Men men..
Hoppas det går bra idag jag HOPPAS som fan! Nåå jag vet inte vad jag ska skriva så hejs ;P

Vill vara med mina brudar <3


;)

Tack <3

Som ni ser så har Mayo varit i farten och gjort min blogg snygg hehe!! Tack snälla älskade gumman <3 ...

Nu måste jag sova så jag orkar stiga upp snart ;) Haha..

Godnatt..

Trött..

Jag är trött som f*n men när jag lägger mig ner så kommer jag bli pigg såå det känns som meningslöst! Nu sitter jag och kollar tv men funderar på om man skulle ta med datorn och lägga sig i sängen och mysa med kuddarna och surfa.. Nää, gott folk nu ska jag kolla lite tv sedan sängen!

Godnatt

Puss och Kram :)



Dagens Låt!


Hem..

Snart kommer Kattis och hämtar mig och kör mig till bussen hon är så snäll som orkar göra det hehe.. Jag kommer och komma hem med ett dåligt humör för jag har blivit smittad av andra som är sur hela jävla tiden! Ööh.. Men men..
Det ska bli skönt och komma hem ligga sin egen säng fast sömn kommer jag ju ändå inte få för jag klarar inte av och sova ensam.. Buhuuu!! Det är nog dags och fixa en sov kompis aahaha nää huh orka! ;P
Men men nu ska jag kolla så jag har med det viktigaste iaf ;P
Snart kommer jag ändå hit så det spelar ingen roll om jag glömmer något!!
Nå men hejdå på er glada :)
För första gången saknade jag!

Tisdag

Har nyligen vaknat för Janzi väckte mig :( jävla skit!! Inatt var jag och grilla med Maria och hennes vänner det var mys som fan. Älskar grillning ;D hihi!!
Idag åker jag hem jätte kul ;P
Men men sånt är livet...
Nu klä på mig och sånt
Hejdå

Måndag

Sitter hos Janzi nu och sånt. Har varit med Maria idag och det var trevligt! Mmm..
Imorgon åker jag hem och såå ...
Mmm..
Sånt är livet!!

Söndag

Nu är helgen över igen huh.. Haft en kul helg igen haha!!
Fredag: trevligt hos mc men en tidig kväll för mig.
Lördag: Cruisa med söts limmo och hade kul!
Söndag: Chillat,varit hos Maria,skrattat som FAN och nu ska jag kolla vad pojkarna kollar för film ;P
Haha fan jag har kramper i magen har skrattat som fan nyss ;S höh!! Janzi är inte fullt normal Maahahaha!!
Nää, nuuuu kolla vad det är för film som går :O
Heeejs på er!
Han är söt...

Fredag

Jaha, då var det fredag igen och det blir det vanliga haha.. Igår kom jag ju hit till Janzi och vi hade en rolig natt och morgon :) Satt i sötens limmo och prata och sånt! Sen for vi upp och sov på morgonen! Jag säger bara imorse sov jag bra :) hihi... Nu for pojkarna och fixa limmon så jag ska umgås med jani och kevin ;P

Heeejdåå på er

Ha en kul fredag ;D

<3

Hungrig

Kom just hem och väntar på mat! Måste packa också innan kattis kommer fast det är många timmar kvar haha.. Trött är jag också blää!

Vill höra dom magiska orden :)

Heejs..

Torsdag

Sitter här och väntar på Kattis och vi ska till Gabbioch Evelina! Jag kommer stanna där tills jag måste hem och packa innan jag åker till Hapda! Huh vad skönt det ska bli och få komma till hapda igen hihi! ...

Ääh, vet inte vad jag ska skriva!!

Så hare bra;D

;)

Godnatt..

Hoppas jag iaf. Är trött men jag vet att jag kommer bli pigg när jag släcker lampan! Mm, jag har sömn svårigeheter... Men det är inte lätt när man måste sova ensam huh!! Sitter här i sängen och lyssnar på Akon och funderar på helgen som kommer!!

Nååå, nu ska jag testa sova! Någon som vill läsa nattsaga åt mig?(A)


Det finns en sötis där ute ;) ...


Natti natti..


Tv...

Nu sitter jag och väntar på efterlyst hihi!! Har varit till Ötå idag och gjort teori men jag kugga skit också! Efter det for jag till Gabbi och Evelina. Har också varit i Sanis hus och hjälpt till + Linda så klart hehe..

Nu börjar Hasse Aro blabbla på tvn ;P haha..

Men men imorgon åker jag till Hapda ;)

Nu TV!!!

Onsdag

Morjens snart ska jag ner och duscha sedan blir det Ötå och göra lite ärenden. Imorgon åker jag nog till Haparanda igen HAHA!! Mår ännu helt skit och jag bryr mig inte nå mer! Hoppas jag blir på bättre humör när jag kommer till Hapda!

Justja, glömde skriva igår en rolig sak jag hörde i bussen!
Det var två alkisgubbar som satt och prata sedan så sa busschafören att Övertorneå är en vacker by och blablabla. Jag tänlte nästan ställa upp mig i bussen och skrika ut att Ötå suger k*k.. Blää för Övertorneå!!

Nää, nu ska jag kolla om det finns nå arbete i Hapda :)

Håll tummarna är ni snälla!!

Suck..

Mm Sandra är deppig igen men varför vet jag inte eller jo men det ska jag hålla för mig själv! Aaah, jag blir knäpp jag tror det är så illa att inte ens killarna får mig och skratta :( Det får fan gå som det går imorgon jag skiter fullständigt i ALLT just NU! Förlåt men jag måste också få ha dåliga dagar OFTA! Höhö, sista gången jag blir kär säger jag bara!! Nästa gång väntar jag tills jag är tsm med killen då kan jag bli kär! HAHA! Huh..

Det som Sandra behöver nu är MYS <3

Ääh, det kommer jag inte få på 40 år säkert...

God natt på er!!


JAG GER UPP !!!


Älskar MERCA och det kan ingen ta ifrån mig som tur är :P haha

Puss på er som vill ha en :S


Tisdag

Hallåj på er har inte skrivit på länge men det är för att jag inte haft någon dator. Jag kan ju säga er att jag haft roligt som vanligt i Hapda! Hihi ska förklara lite kort vad jag gjort om jag nu minns.. haha!!

Fredag: Fest! Som ni redan viste ;P
Lördag: Hemmakväll med filmer!
Söndag: Tog det lungt? Haha, minns fan inte vad vi gjorde på söndag?!? Öööh..
Måndag: Städade Janzis lägenhet och kollade film.
Tisdag: Jaa, idag har jag vaknat första gången kvart i 5 på morgonen för det kom en person och knackade på dörren. Sedan somnade jag om och vid sju ringer söt och väcker men det gör inget för det var ändå han ;) haha..
Sedan har vi bara cruisat och haft riktigt kul haha..

Och nu är jag hemma ;S

Ääh, orka..!

Han är jävligt söt ;) DET NI!!


(Öööh, normal? Nää..)


RSS 2.0