Tisdag

Ett tag sedan jag skrev nu igen haha.. Nååja nästa vecka på Tisdag reser jag till Tromsö börjar jobba på sjukan där nästa onsdag det ska bli spännande och kul. Kommer inte vara hemma i Sverige på hela sommaren och kanske får förlängning till hösten... Om ett tag ska jag börja packa och sånt!


Förra veckan var jag i hpda med mayo och Kattis vi har haft det väldigt trevligt sedan på lördagen kom Madde också! :) Var ut på Sportsbar en sväng fast det var inte så mycket folk..


Nää, nu göra något vettigt..Höörs..

Fredag

Då var det helg igen. Den här helgen ska jag hålla min nykter förnästa helg blir det ändå fest! Ikväll kommer min syster Saga det ska bli najs! :) Hihi!!Sandra = Lyxfru ;) Yeeeah...

Torsdag

Ligger just i sängen ska stiga upp nu så jag hinner tvätta kläder och städa innan kvällen :) .. Ihelg ska jag stanna hemma måste skriva personligbrev hoppas det går bra för jag brukar ha svårt med sånt!! Är ännu förkyld och har ont i ena örat! suck.. Nästa fredag åker vi till Tromsö längtar som fan =P
Nåååja, nu ska jag stiga upp och käka frulle sen börja städa :)


Höörs!

Måndag?

Det var ett tag sedan hah! Hmm, Elin tvinga mig till detta huh.. ;) Nåja igår sov jag hos Elin vi kolla film och hade det väldigt trevligt. Det ska vi göra om fler gånger.! Nu ligger jag i sängen och chillar tänkte städa imorgon lite och sedan åker jag till Ötå ska nog träffa Elin sen ser jag vad som händer.

Nu ska jag kolla igenom mina bilder :)

Hööörs.!

RSS 2.0