Tisdag

Nu har jag köpt allt inför nyåret :) Massa alkohol mums ;) haha!! Ska börja packa snart och sedan kanske fara en sväng till Linda innan jag åker till Karungi .. Imorgon ska vi väll åka till Luleå och där ska vi fira nyår hmm.. haha!!

Nu har min mamma åkt :( <3

Jaja nu ska jag kolla vidare

Gott nytt år på er :)

Grattis Janzi på födelsedagen :)

Söndag

Tjääna nu har man tid och skriva lite.Fredag for vi ut på hotellet och jag hade kul som f*n länge sedan man haft så kul! Lördagen var jag riktigt bakis och var på Evelinas dop hon var så fin de var Gabbi också .. Idag ska jag bara ligga i min säng och chilla med Barbro och Knut! Mamma och dom skulle till Christer men jag orkade inte för jag har så ont i halsen..
Nååja nu ska jag plocka undan lite och såå :)
Hejs ..

Fredag

De var den julen de fy så skönt att den är över.. Har fått en massa klappar har visst varit snäll de här året! *Blink blink* fick bla. Pengar,kläder,nalle,hello kitty underläder + tofflor,extra hårdisk,smycken,godis och en massa annat minns inte ens haha!! Maten satt fint i magen men nu är man en tjockis haha!!
Är ännu förkyld och jag hoppas de går över snart!!
Nää nu ska jag umgås med mamma <3
Ha de bra..
Puss på dig min söt :)

Onsdag

Ska alldeles snart lägga mig i soffan och chilla! Senare kommer de folk hit och umågs som alltid ... Är jätte förkyld och de är ingen höjdare.. Jaja nu kila iväg !!

Saknar dig söt.


God Jul på er :)


Tisdag

Sitter hos pappsen nu och fryser i syrrans rum.. Har inte kunnat skriva något för jag har inge nät hemma i Ödet!! Helgen har varit bra en massa mys med söten.. Imorgon kommer mamma till Hede men jag och Saga åker först dit på torsag efter vi firat jul med pappa och släkten!  Ska snart gå och bråka med pappa och Jonna! hihi..

Saknar dig söten!
Puss på dig


Ha de bra hejs ;P

Onsdag

Varför Norrläningar alltid har Rätt!+15°C Det blir inte varmare än så här i Norrland, så vi börjar här:
När det är +15°C tar Stockholmarna på sig mössor, vinterjackor & halsduk.Norrlänningen solar.
+10°CGöteborgarna försöker förgäves starta upp centralvärmen i sina hus.Norrlänningen planterar blommor i trädgården eller sätter potatis ilandet.
+5°CMalmöbornas bilar vägrar starta.Norrlänningen cruisar i Volvo 240, alternativt 740
0°CDestillerat vatten fryser i söder.Vattnet i Torneälv blir lite tjockare.
-5°CFolket i Skåne håller på att förfrysa.Norrlänningen kör sista grillfesten innan vintern.
-10°CGävleborna slår på värmen i sina hus.Norrlänningen tar på sig en långärmad tröja.
-20°CStockholmarna flyr utomlands till solstränderna.Norrlänningen slutar fira midsommar, hösten har kommit.
-30°CFolk i Malmö dör av kyla & försvinner från jordens yta.Norrlänningen börjar torka tvätten inomhus.
-40°CStockholmarna krackelerar sönder i kylan.Norrlänningen köar vid den lokala hembrännaren.
-50°CIsbjörnarna påbörjar evakuering av nordpolen.Norrlands Dragonerna vid K4 senarelägger sin vinteröverlevnadskurs i väntanpå bättre väder & behagligare temperatur.
-60°CTorneälven bottenfryser.Norrlänningen hyr video & tar hemmakväll.
-70°CDen falska norrlänningen flyr söderut.Norrlänningen blir frustrerad eftersom det inte går att lagra brännvinetutomhus.Norrlands Dragonerna drar ut på vinteröverlevnadskurs/övning.
-183°CMikroberna i maten överlever inte.Samernas renar klagar över att kraftfodret börjar stelna.
-273°CAll atombaserad rörelse upphör.Norrlänningarna börjar gasta till varandra på kvällsrasten med hunden"Fy, vad det känns kallt ute idag ".
-300°CHelvetet fryser till is.Norrlänningarna börjar bli rastlösa i ensamheten.


Tisdag

Det är extremt kallt och jag kan inte basta :( Fii faan det här känns för jävligt!! Håller på städa klart rummet haha jo jag segar som vanligt! Men snart ska jag dammsuga och skura!.. Jag fattar inte hur det kan vara så här kallt .. Brrr!
Saknar min W jätte jätte mycket nå 2 dagar sedan får jag vara med honom igen :)
Om en vecka och 1 dag kommer MAMMA <3
Nää nu ska jag sätta igång..
Kram hej

Söndag

Nu är helgen slut igen. Har haft en super helg det har varit extremt kul haha speciellt igår när vi var ute på en skogstur HAHA!! Jag kan då säga att jag är helt slut som artist! Ska bara chilla och kolla tv idag sedan blir det sova. Imorgon ska jag börja städa rummet och sånt!!
Aja nu ska jag kolla vidare
Ha de bra

Fredag

Äntligen fredag ska nu åka till Karungi har sminkat mig och redo för fest! Var på morgonen och kolla brors luciatåg och kallt var det Brr..
Nää fan nu måste jag åka iväg!
Ha en trevlig helg
Grattis lillebror som fyller 8 år idag <3

Torsdag

Nu har ett pucko väckt mig två gånger ååååh jag är arg på dig C haha!! Nå snart ska jag tvätta av tatueringen och duscha sedan åker jag till Gabbi och Evelina. Sitta där ett tag sedan åker vi in till Ötå! Klockan tre åker jag till pappsen yeah!
En natt till måste jag sova ensam sen får jag äntligen sova med dig. Jag längtar så!!
Saknar dig så otroligt mycket!!
Puss på dig!
Ha de bra läsare :D
Saknar Sessan <3

Onsdag

Har varit och Gabbi och Evelina idag vi spelade Uno och de gick bra i början för mig med sedan gick Gabbi om mig fyy hehe.. Imorgon ska vi in till Ötå och spela på frippes efter de ska jag till pappa! Johannes fyller år på fredag så jag måste fara och fira min bror och på fredag åker jag till Karungi och de blir nog fest som vanligt eller jag hoppas iaf!
Nää nu ska jag kolla lite tv sedan lägga mig och kolla lite Ullared hehe..
Godnatt
Puss på W :)

Jeejee..

Kan som vanligt inte sova tänker på en massa.. Vill ha helg nu så jag kan toffla och vara med gänget hihi!! Satan de gör ont i armen men om man vill bli fin så får man lida pin hehe..

Nått som ingen kan ta ifrån mig är mitt intresse för tatueringar ..
2010 ska ja nog göra min halfsleeve som jag planerat den kommer nog bli najs som f*n..

Ääh känner mig ganska handikappad nu kan som inte använda höger hand/arm så mycket har ont och sen stöter en till i datorn AJ AJ! :P haha!!

Nu ska jag kolla vidare ..


Natti

Hum..

Sitter och kollar tv ska snart lägga mig i sängen och plugga!

Den nya tatueringen jag har är på min högra underarm <3

längtar till helgen få komma till Karungi där har man alltid kul med pojkarna! :)

Nååja hejs

Tisdag

Nu börjar jag bli less ni läser min blogg men kan inte ge en liten kommentar! Om ni inte kan kommentera ska ni inte vara så nyfikna heller! Tror att jag ska skaffa lösen på min blogg! Börjar bli väldigt less på de här!!

Så det så!

Ny gaddad!

Nu är man ny gaddad och nöjd är man :) Kommer och fara fler gånger till honom.
Här får ni en bild på min nya :)


Söndag

Ligger i min säng nu och tänker. Imorgon ska jag åka till Boden och gadda mig de längtar jag till . Idag var jag och tände ett ljus för min barndoms vän Ida sitter här och tänker på alla roliga minnen vi har tillsammans och på hennes familj <3

Vilda I Frid Ida <3

Många varma kramar till Inger och Inga från mig ..

......

Vila i frid min vän hoppas du har de bättre där du är nu jag tänker på dig hela tiden alla minnen vi har och hur kul vi har haft det <3


Vila i frid Ida <3

Torsdag

Har precis vaknat ligger och slöar i sängen ska snart ner och duscha sedan nisse bärras trafikskola! Efter de åker jag till Karungi wohoo äntligen.. Mitt rum är nästan klart. Kommer nog bilder nästa vecka nångång hehe :)
Jag vill att det ska bli MÅNDAG nu nu nu vill gadda mig yeeey!!

Nååja, ha en trevlig helg de kommer nog jag ha :)

Kram hejs!

<3

Tisdag

Idag har jag varit en säng till Hpda plockade med mig ett par party skor där ifrån hihi! Det är länge sedan jag köpt nya skor .. Har suttit en timma på Nisse - Bärras trafikskola och gjort prov på hans dator sedan var jag en sväng med Acke vi var och promenera och snacka :)..Vad tycker ni om mina nya party pjux? ;P
RSS 2.0