Lördag

Sitter här hos Janzi och degar. Idag har vi bara suttit här i lägenheten och kollat tre filmer + lite mys. Vi kollade Sex drive och den var skit rolig hehe! Igår hade jag jätte kul vi var på fest hos Mikko och sedan cruisade vi ett tag innan vi kom hit! HAAHAA!!! Snart ska jag och Jani kolla någon film som går på tv sedan blir det nog sova här på soffan :P hehe!!

Haha, märker att jag inte skriver i detaljer nå mer som jag gjorde förut men det är för att ni inte ska veta allt roligt jag gör här borta! Vill som inte dela med mig om mitt liv ;D Muohahahaaa!!

Jag vill ha chips men orka gå?

Nåja nu ska jag kolla tv med Jani!

Ha det nice!

Han är jätte sööööt ;) ...

Dagens Låt!


Bye bye!!

Nu är jag fixad och klar ;)

Snart åker jag till Hapda måste bara vänta på att Kattis ska sluta jobba!!

Bye bye Övertorneå kommun som suger....

Fredag

Äntligen är det fredag och det innebär Hapda! Wohooo!! Få se vad som händer idag om det blir fest eller inte hmm.. Ligger ännu i sängen och gäspar orkar inte stiga upp helt ännu.. Fast jag börjar bli sugen på en appelsin men det får vänta haha!! Jeje...

Huh orka skriva :P

Sötast <3


Voi fan

Så nu funkar min dator som den ska fast enligt Jani så var det ingen virus men huvudsaken är att den funkar nu! Har varit en sväng hos Linda och snacka bajs som vanligt hehe. Gissa vart jag ska imorgon? Hmmm, Happis kanske? haha.. Ska bli skönt och komma dit igen fast jag har bara varit hemma två dagar nu hihi! Äääh, man är bara ung en gång eller hur? Ska snart plugga lite teori och sedan sova så jag orkar imorgon..

Skiver nog ett inlägg imorgon innan jag åker ;P

Sköt om er!

Söt <3



( Asså nää, jag kan inte vara normal) Haha..

Torsdag

Godmorgon på er haha! Nä skoja. Har just bakat klart mina bullar och ska snart ner i duschen! Ska en sväng till Lindis som fyller år idag Grattis gumman!! Hoppas jag kan åka till Happis imorgon om nu inte ögat börjar tjorva! Jag kommer nog inte kunna ha linser ihelg fan också!

Äääh, skit samma orka bry sig haha..

Nu duscha!

söt <3

Mercedes Benz

Kom just från Linda har varit där och bråkat lite hihi! Lämnade min dator dit också för Jani skulle kolla på den. Jag och Linda var på en liten promenad också. Imorgon ska jag vara bagare igen haha! Ska baka bulla!! Få se om jag lyckas haha...

Nåååja..

Mercedes Benz är bäst! Vem håller med? ;P

Tycker om någon ;)

Dagens Låt!


Hmm..

Mitt öga är helt jävla knäppt det svider och det rinner HAHAHA!! men uusch! Nä, hoja tror jag kommer få inflamation eller det sa Moffa iaf! Höhö då blir det ingen fest för min del till helgen :( Eller vem fan bryr sig ;P haha.. Ska snart äta middag och sedan åker jag nog till Gabbi och hälsar på!

Sandra <3 w126 = SANT!  Hehe.

Nååja, uppdaterar säkert ikväll!

Han är så jävla söt ...


Onsdag

Hej igen nu är jag hemma huh.. Förlåt för att jag inte har skrivit något men jag har varit på semester i happis hehe. Har haft så jäkla kul i Happis tack för umgänget. orkar inte berätta vad jag gjort för ni ska inte vara så nyfikna :D haha!!
Kan iaf säga att det blev lite fest i fredags och kul var det!

Nu snart ska jag lägga mig och sova gud så skönt och sova i egen säng höhö!

Skriver mer senare.

<3


Fredag

Har nyligen vaknat eller ja för ett tag sedan har pratat med kattis i telefon och så. Nu sitter man här och funderar vad man ska ha på sig idag och lyssnar på Scooter! Jag kan lova er att det är iskallt här i rummet och jag myser under täcket <3 Tack gode gud för att man har laptop!

Snart ska jag ner till kalla källaren och duscha brr!!

Skriver säkert innan jag åker till mumindalen ;) hihi!!

Heeeejs..


<3 på dig!



Trött..

Ööh är jag trött så här tidigt? Haha nå lika och sova mycket denna natt ;P haha!! Eller innan jag lägger mig ska jag läsa teori fi fan!

Aja nu ringa ett samtal och plugga sedan ;)


Kram hejs ;P


Vad är det som händer?

Helt på sant många i min omgivning är griniga och suriga öööh? vart håller världen på ta vägen? Själv mår man prima fint med lite problem men det går över! Hehe.. Imorgon åker jag till Happis och då ska jag inte deppa 1sekund bara leva livet och vara glad som vanligt hihi!! Imorgon blir det nog lite fest som vanligt ahaha..

Nu har jag tvättat kläder och så ska snart duscha eller så gör jag det innan jag åker imorgon? Hmmm...


Nå niin hejdå på er ;D

<3

Torsdag

Har just varit och kört lite runt här i stor staden Hedenäset haha.. Ska snart börja tvätta kläder och sedan käka middag! LIte senare blir det nog en promenad för när jag var så slö igår haha!! Ikväll måste jag nog plugga teori också så man klarar kortet! Någon som vill peppa mig så jag orkar läsa? haha för det är ganska tråkigt!

Hmm, nu ska jag kolla vad som ska tvättas (kärring sandra) hihi!!

Hejs på er

<3

Dagens Låt!

Idag får ni två låtar av mig haha!
Den här låten är nog den skönaste jag hört på länge!
KÄRLEK<3



Vad tyckte ni? <3

Dagens Låt! (Finnelåt)


Ont i nacken

Skit också nu har man ont i nacken jätte kul not! Har suttit hos Gabbi och Evelina hela kvällen har myst med Evelina igen hehe! Hon är så liten och söt.. Nu sitter jag och lyssnar på musik och drömmer mig bort. Eller nää, jag får minnen från helgen ;) hihi!

Blev ingen promenad idag .. Höhö!

Men men nu ska jag läsa lite bloggar!

Saknar ...

Onsdag

Då var det lilllördag haha.. öh? vad kan jag ha tänk på nu? HAHA! Har jus vaknat och så skulle ju på en morgon promenad med Nemo men pallar inte än haha! Får bli en kvälls promenad ist.. Här ligger jag i sängen och saknar någon väldigt mycket snyft! hihi..

Nu är det bara 21 dagar kvar ;D

Ska nog vlia ett litet tag till..

Puss på dig söt!

Dagens Låt! (Finnelåt)



Kumpikaan meistä ei oo eikä ollut kultaa
Vaikka me niin annettiin olettaa

Ei huomattu lainkaan
Et kuinka ollaan velkaa
Kuin vasta nyt kun nenää
Siihen painetaan

Kumpikin toistaan paremmin
Tiesi jokaisen vaiheen
Kumarrettiin kuvaa peilissä

Pahempi toistaan kumpikin on
Ja kuinka nyt ne tappaa toisiaan
Sokeina toistaa lausetta samaa
Kuinka ne on tässä oikeessa

Rumempi toistaan kumpikin teko
Eikä niitä tekemättömiksi saa
Eikä ne huomaa kumpikin on
Vain pahempi toistaan

Varmoina voimasta ja niin helvetin ylpeet
ilmeet kasvoilla me kaaduttiin

Synnytä uudestaan
Ei muuta kuin lauluissa
Kun jokaiselle jää
Laskut huveistaan

Kuningas ilman valtikkaa kuin on kuningatarkin
Vielä kumartavat peileilleen

Pahempi toistaan kumpikin on
Ja kuinka nyt ne tappaa toisiaan
Sokeina toistaa lausetta samaa
Kuinka ne on tässä oikeessa

Rumempi toistaan kumpikin teko
Eikä niitä tekemättömiksi saa
Eikä ne huomaa kumpikin on
Vain pahempi toistaan

Katkeemaan ei sitä mitenkään saa
Turhempaa ei oo olemassakaan
Huomaa vaan kun joku sanoo jotain sellaista
Mitä kuulla haluaa
Ei haittaa onko edes tottakaan
Oikeuttaa kalleintansa tuhlaamaan

Pahempi toistaan kumpikin on
Ja kuinka nyt ne tappaa toisiaan
Sokeina toistaa lausetta samaa
Kuinka ne on tässä oikeessa

Rumempi toistaan kumpikin teko
Eikä niitä tekemättömiksi saa
Eikä ne huomaa kumpikin on
Vain pahempi toistaan

Tankar..

Nu börjar man tänka lite för mycket igen varför? Jag fattar inte hoja orka hålla på tänka på en massa saker! Det löser ändå inga problem eller känslor! Men jag är ju så dålig på prata om mina tankar och känslor. Huh blir less.! Nyss vara jag glad och lycklig men nu har jag kommit i en svacka igen skit också!! Nåja imorgon ska jag på en lång promenad med Nemo hoppas det blir bättre iaf!

Ligger i sängen och dricker en massa vatten + lyssna på en massa musik <3

Nååja godnatt på er!

Kram..

Wannabe

Här har vi en merca wannabe ;D hahaha!!!





Tisdag

Nu har man kommit hem och väntar på tacos hehe.. Igår var det riktigt kul haha.. Huh vad jag har skrattat kommer nog leva 100 år till. haha! Senare ska jag dela med mig en bild från igår haha!! ;P

Nää, huh nu ska jag snoka vidare!

Saknar dig..

....

Godnatt :)


Kul kväll :P

Puss på min söt ;P

Måndag

Ha inte skrivit på hela helgen AJDÅ!! Haha, nå jag har inte haft tid.. Sitter ännu i Happis och mögglar! Har just duschat och ska nog gå till Janzi snart!

Hur helgen har varit:
Lördag blev det lite fest här i lägenheten hos söt och kul var det! Har nog aldrig skrattat så mycket.
Söndag tog vi det lungt och kollade film hos Janzi sen på natten så kollade jag,Janzi och Jani en riktigt störd film hahaha!!

Kunde inte somna igår för söt har en jävla gb glass gubbe här och han psyka mig. Tänkte nästan släng ut honom men så taskig kan jag ju inte vara HAHA!!!

Nää, nu gå till grannen

Hejs ;P

Sötnos <3

Lördag

Gott folk nu åker jag till Haparanda ;)

bye!!

Jobbigt värre..

Tycker om dig ändå ♥

Man ska aldrig bli kär innan man lärt känna människan KOM IHÅG DET!

Dagens Låt!




Nu behöver jag verkligen In Flames <3

Tappa lusten.

Har pluggat teori nu men tappade lusten totalt! Just nu är jag ganska arg känner jag skulle nog behöva en boxningssäck som jag kan slå på! Faaan också!

Huh, nää nu ska jag inte vara negativ jag har ju börjat ett nytt härligt liv! Ööh, som inte känns så härligt just för tillfället men det går nog över snabbt när jag fått reda ut saker och ting!

Vill krama om alla mina underbara flickor <3


Hemma kväll

Kom just från en promenad med Nemo och skönt var det. Nu sitter jag i fåtöljen och kolla tv fast det finns nästan inget på tv. Ikväll blir det bara att sitta hemma för det finns ju inte så många ungdommar här haha! Fast vem det kanske är jätte kul och festa med gamlingar HAHA!!

Ha en trevlig kväll gott folk!

Suck..

Har just duchat så nu är jag ren iaf! haha.. Jag vet fortfarande inte vad jag ska hitta på idag eller ihelg suck! Jag vet iaf att jag saknar söt jätte mycket! :( Snyft! Aja, nu ska jag väll göra något vettigt som tex äta något haha!

Feeeeest??


Söten <3

Fredag

Godmorgon på er nu har jag stigit upp men är ännu hur trött som helst! Ska snart gå ner och duscha sedan ser man ju vad som händer hmm. den där telefonen jag skulle låna kunde jag inte använda den måste vara låst på telia skit också! Inatt har jag haft det trevligt på msn med söt haha!!

nu ska jag kolla runt och sedan duscha :)

Puss sötast!


Sorry

Mayo jag måste nog säga en tråkig sak jag är nog bättre än dig på att sminka eller vad tycker du? ;P



Vem är snyggast va? ;)

Haha man blir knäpp i skallen här i Hedenäset ;D


Tröttisen

Kom just från Gabbi och Urpo har suttit där två timmar och hållt i lilla Evelina också  hon är så söt. Nu kommer våran hund och tigger huh. Snart ska jag ta med mig datorn och lägga mig i sängen och vänta på sötast. Kommer säkert få vänta länge. Blää!!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite teori!!

Puss på dig sötast

Jag lyckades

Har just ätit en tårt bit och jag lyckades det var extremt gott! Var en sväng hos Linda också där fick man skratta som vanligt för Jani har ganska rolig humor. Lånade även en fest klänning så vem ska ha fest så kommer jag?Haha...
Ikväll ska jag plugga teori och ta en lång dusch :)

Nää, nu ska jag nog kila vidare bye!

Puss på min söt ;P

Tårta

Sitter här och äter kex ska snart börja göra tårtan hoppas jag lyckas haha.. Körde en sväng till Ötå och handla moffa börjar bli åkrädd när jag kör haha!! Ikväll blir det en massa läsa teori bra va?

Men fan jag vet inte vad jag ska skriva ääh, nu dra sig fii fan! ;P


Hallå? Förslag på vad man kan göra ihelg?


Tänker på dig ;)

Torsdag

Nu har jag vaknat till liv och funderar på en promenad. Fast jag vet inte! Få se vad som händer idag då hmm, nå klar inget kul iaf käka tårta är väll det enda roliga man kan göra idag. Hehe!! Säg mig vad jag ska hitta på till helgen och vad ska ni hitta på?

Huh, nu ska jag snoka runt och vänta!


Grattis mommo på födelsedagen :)

Puss på min sötis <3


Dagens låt!


Pluggar...

Huh pluggar för fullt här och nu tar jag en paus. Nu lyssnar jag på skön musik och tänker på en speciell kille. (Flyger en massa hjärtan runt Sandra) haha.. Perfekt nu blev jag trött också men vet att jag kommer inte kunna somna på flera timmar. Imorgon ska jag baka tårta för mommo fyller år och så får jag en "ny" telefon haha! Ska låna morbrors samsung tills vidare. Få se hur en sådan funkar då haha.

Nu ska jag läsa vidare så du får en chaffis ;) haha.. (kontoret)


Puss på hetaste <3

Bilder från fredagen


Haha, fråga inte!



Jeppe ;) hihi..



Jeppe,Kattis och Tommi



Kattis och Tommi



Onsdag kväll

Kom just från Linda och vi har varit på cafe och snackat mysigt värre! Har även bokat teori och uppkörning idag så snart har jag väll kortet. Ikväl ska jag nog plugga lite teori och sedan vänta på sömnen LYCKAT! Huh saknar söten också..
Få se om man ska kolla lyxfällan eller om man skiter i det hmm..

Ikväll ska jag nog börja använda min nya hotmail så ni vet (vänner) och nu ska jag redera bort en MASSA bilder för min dator kan ju få VIRUS! Hahahaha..

Jag är hyper ;S

Puss på sötast ;)


Min nya blogg

Sandroolina här med en ny blogg och ett NYTT härligt liv! Min förra blev raderad men det glömmer vi nu för jag är tillbaka! Ni blir inte av med mig haha! Har suttit hos Linda idag och snackat om berättat hur kär jag är i sötast hihi!!
Mayo skulle fixa min design men det ska vi inte stressa med hehe!

Ikväll kommer det upp bilder från fredagen!!

Puss på sötast <3



RSS 2.0