Tisdag?

Tror det är tisdag haha.. Iallafall så har vi varit en sväng på stan idag och köpt konfirmations present och sånt! Sen så var jag och gubben på Yonas och åt tacopizza gott var det.. Efter det så tog jag en tupplur med honom och han sover ännu ska väcka om ungefär en timma! Tur så är den här veckan över snart hatar när han jobbar natt!!
Imorgon ska jag hämta sjukskrivningen och så fara en sväng och hälsa på jobbet. Sen blir det shoppa skor som jag ska ha på torsdag!.. Usch det är så mycket som ska köpas och blablabla.. Vill spara pengar juuh! Inte lätt det här..
Sen så hoppas jag att Liam vill komma ut snart för jag orkar snart inte mer. Börjar få ont i låren alltså insidan av låren det strålar som ibland! Vette tusan vad det kan vara ska fråga bm nästa onsdag när jag har tid!
Igår beställde gubben en ny telefon också och jag är avis som fan för jag vill också ha en men det får vänta en liten stund har knappast råd och köpa en ny nu!
Men men nu ska jag kolla lite tv och sedan väcka min underbara <3
Tjaråå..

Söndag

Sådär ja nu har jag tvättat en massa babykläder och vikt dom! Gud vad jag längtar tills han kommer för jag orkar inte vara tjock nå mer! Haha.. Igår vad jag på dragracing det var ganska kul. Många fina bilar fanns det iallafall!! Tänkte om man kanske skulle börja blogga igen eller lite oftare iallafall ha ha ha... Längtar till Augutsi också för då åker vi till Hedenäset det ska bli så skönt och slippa denna stad en liten stund!
Ska kolla lite tv nu och vänta på att gubben ska komma hem som är och spelar fotboll!
Tjaråå..

1 Maj

Hej hopp!!
Nu har vi flyttat till eget och skönt är det :)
Ska alldeles snart börja baka kanel bullar måste bara vänta på att degen ska jäsa sen kommer mamma och Tommy också och ska smaka på bullar!
Igår blev jag fan sur på riktigt när Norrisarna vann över Sverige i HOCKEY? Hur fan är det möjligt?
Eller jo jag vet varför för vi hade inga NHL spelare i landslaget i år i VM! Fy fan läste i tidningen också att det är inte många som visste om spelarna i laget.. Så jag tror det går jääävla dåligt för sverige i år!
Ska nog heja på Finland :P
Nee fy fan sa just till gubben att det är bara två månader och 6 dagar kvar till BF! Jag hoppas att han kommer då så man slipper gå runt och vänta!!
Jaajaa nu vet jag inte vad jag ska skriva mer..
Ha det bra ;P
Hööörs

RSS 2.0